contest blog paling meletup


ape nak buat ayat ni . hee tak pro la nak buat ayat  . Contest ni memang terbaekk , sampai meletup letup kebabomm ! bytheway contest ni memang besti gilau gilau , heee , mehh mehh join :3 loll --> empunya : aqilah   
dan miyn . kboi :D pftt

First Giveaway Dya


1.Buat satu entri bertajuk First Giveaway Dya dan letakkan banner sekali.
2.Follow blog Dya untuk update terkini .
3.Like page Dya untuk update terkini juga (Dya akan sentiasa update di page)
4.Tag seberapa ramai yang anda boleh tag lagi ramai lagi bagus*tidak wajib
5.Pemilihan akan diundi melalui www.random.org
6.Sila sertakan sekali nama negeri yang anda sedang duduki
7.Contest tamat pada 30 Disember 2011
hadiah ;-

  • owl necklace
  • forest ghost doll
  • butterfly necklace
  • exclusive flowerz purse
  • pirate of the caribbean's official ring 

wau , nama negeri kite Perak . lol , nah saya tag 3 orang je -.- malas nak tag ramai ramai

contest: blog paling comel! by dina and zati

//blog kita simple btw comel . haha , comel sikit je -.-\\

saya tag -;

cik tembam 
ain
cik tintan

Blockquote like me


Hai , lama dah tak buat tuto hehe . Boring boring buatlah tuto . Ok tuto ni dimintak oleh nadia . credit to kat kak amylia



1.Design-Edit HTML-Tick expand widgets template
2.Tekan CTRL+F dan copy code bawah ni
.post blockquote {
 3.Dah jumpa code tu? Copy pulak code ni di bawah .post blockquote tadi

background-image: url(URL IMAGE BACKGROUND);
border:1px solid #f3e2a9;
border-left:10pt double #f3e2a9;
padding: 4px; border-bottom-left-radius: 10px; border-top-left-radius: 10px;
}
 .post blockquote:hover {
 background-color: #ecfcec;
-webkit-transition-duration: 2.5s;
 background-image:url(CUTE ICON);
 background-position:bottom right;
 background-repeat:no-repeat;
 border:1px dashed #f3e2a9;
 border-right:10pt double #f3e2a9;
 }
.post blockquote p {
margin: .75em 0;
 }
red : image background for your blockquote. you can find it here
blue : your blockquote hover background colour
green : your blockquote hover border colour
orange : blockquote border colour before hover
purple : you can find it here
color code : here