#apadia


Assalamualaikum w.b.t ! Hoit hoit manusia manusia sekalian :) Ape khaboo ? Hmm rindu dekmi tak ? Hahah yekk -,- Okey balik ni pewwiksa you know #err_gedik Hm tak ready lagi mangkuk ! Urgh tahun ni boring lah . Crush dah terbang pergi irshadiah :/ Mesti dia dah ada crush kat sana wahh bestnya :') Dekmi doakan crush bahagia . Eceh memang dah bahagia pun kann ? Hmm datang ekspo acu tak acuh jaa kau ye mamek ! Er benci aku -,- Btw sekarang i want to concentrate at my bigg candidate :) it is PeyyTeeThree# almost then. Hmm thankful to Allah cause i has been live until now :) Hooo hoo , ramadhan is loading aa , aduh tazkirooohh ;) What damning . Dekmi dah lah tak reti berhujah derr , aduh cincai* Selang sebulan aii type kat blog ni kan -,- Sebab boringg aa . Ishh , facebook , wc , twitter , insta , whsapp semua same je -,- Tak habis chat dengan orang sama , then borak kosong . Nak study hemmm , haremmm -,- Btw sekarang rajin sikit setadii mate . Yuhuu nak ikut mamek ! Haha ambil perakaunan form 4 nanti . Eee gedik# Hm dah la , cinta monyet je -,- Ee rimas . Tak sukaaa ! Tahu lah fitrah tapi tak nak . Semakkan hati je . -,- Sekarang im very confuse and not in mood of someone . Dia sombong muchh err , dah boring dengan aku ke ? err haha shit# , nevermind .. Kbye

No comments:

Post a Comment