#humble

Assalamualaikum. hehehe teringat blog ni sebab bosan. so how today ? cemana feel ? best deepavali bro ? so many tanda question lol. hari ni hari rabu bersamaan dengan dua puluh tiga hari bulan sepuluh 2014. its mean pt3 dah habis kan kan ?
yapp ! thats truely right. tapi yang buatkan semak otak 'aku' ni pbs . haish , sumpah semak k semak. (tonebatu) ni pun balik rumah senyap senyap . why ? sebab pihak sekolah tak bagi komee ni balik ? habis tahun tahun lepas boleh pulaaa ! thats not fair lah bahlul . aku laa -,- so what , im the one not accept new law !please lahh , menyusahkan orang arr kpm ni .
Ok sekarang agak emosional sikit sebabkan teringat PBS ! ok tarik nafas (uphhhhh, fiuuuu) , redha sikit :P you know diary , nak kata 'aku' ni terhegeh-hegeh kan someone , sikit aa . wahaha -,- tapi itsokay , just simple problem . tapi sampai bila ye aku nak keep this secret ? hmph , baru baru ni aku stalk kau kat wechat. wauu , kau dah taken , cover awek bhaaii , comel kot :) aku nak cakap congrats btw tak nak disturb kau . and im think im so annoying at him cause selalu kacau dia chat w/ makwe dia maybe before this ? lol.
agak frust sikitlah. haha padan muka aku juga :) crush dengan orang hottest boleh laa. btw sorry kalau 'aku' ni buat kau menyampah or what anything ar ! well , aku dengan kau jauh . sangat . dan aku rasa aku ni not logic laa crush dengan orang yang dah lama tak sembang ? tetiba crush . dah lama pula tu -,- aduyaii weird doh ! btw aku menyesal gila layan kau nak tak nak je dulu. actually kau baik ;) tapi time tu aku tak sedoo kot ? ish ish ish #tepukmata. sokay past is past . now u're very change bro.
mean like kau dah tak sporting macam dulu . might kau dah lupa n lupa :) sokay aku faham. 2 tahun dah tak chat , bertegur siapa . tu pun bulan berapa tahh aku yang start conversation us dulu . just tegur tegur pendek and minta id wechat lol. yah, u're many change. u not 'aa' old i know. and i want 'aa' old back :') and i know it just a dreamm wuhuu . say yes say yes !
so , bak kata lagu 'aku tetap menantimu' . ececeh. sakai je -,- abaikan. fefaham ar kau ! aku harap kau dapat jumpa orang yang betul betul sayang kau. ye ye ? aku dah doakan ni . hope kekal with ur makwe comeeel tu . haha buat apa still berharap dengan orang yang dah taken ? kekadang terlintas kat hati. btw aku tak boleh move on sebab apa eh ? entah lah . WallahuA'lam kot.
aku harap ape yang aku buat ni cita cita aku nak kejar cinta syahid even sekali je. btw aku kena kejar cinta Allah dulu. and teruskan menuntut ilmu ke menara gading. tapi aku just nak kau tahu yang aku ni still kawan habbo kau sampai bila bila eh ? janji yee ? okay ingat id habbo ni ; zahra34 kan kann ? haha #throwback .
mungkin aku takkan dapat kejar hati kau sebab kau kata kau tu limited edition . eleh aku pun l.e lah wehh ! tu sebab aku pilih crush jauh jauh ni . tetiba dapat pahang pula . wkwkwk terasa bahagiaa bhaii even kau tak tahu pun :) dah lama im keeping this feeling . just i cant told u right now. and i dunno sampai bila aku suka kau ni ?
Last word , aku akan berdiam diri sampai Allah bagi petunjuk kat aku . dan biar Allah mengaturkan semua ni . Ameen. haha.