New Life

Hello assalamualaikum there ! hihihi dah lama tak nengok belog . yelah sekarang mana main dah blog blog ni en en ? hehehe , okay tahun 2014 hampir ke penamat harinya . hash tahun 2014 membuatkan aku rasa sunyi , tak hepi pun ada , hepi pun ada , sakit lagi ada . and entahlah , pada aku , 2013 is more better than 2014 . all has changed. and i wonder kenapa lah aku ber'crush' dengan mamat yang aku tak pernah jumpa , tak pernah chat , bukan tak pernah . jarang dah . dulu dulu haa ~ rajinlah . btw and tahun ni aku kena 'play' with fake boy , defak itu orang . haih aku tak faham betullah , ada lagi orang fake fake ni en . Firstly aku kenal fake tu dari fb , then konai konai begitu . lama ? em lama jugalah aku berchatting dengan dia . hahahaha , butuuuuhh aku pun punya blur pergi app request dia , selama ni aku relay dengan fake . Aduyai malu gila dengan kengkawan . Last2 member aku perh semua serang dia . padan muka . siapa suruh buat aku . btw aku tahu dia fake bulan 6 , relay bulan3 hahahaha .bodoh ah hahahah a . dah aa malas aku tb , nanti lagi keluar keburukan aku yang suka mencarut ni . takpa , korang bukannya baca wkwkwkwkwk. bahagia nyaaaa ! so now , aku still tak faham kenapa aku mengharap dengan orang dungu macam si lurus bendul tu , dah lah tak handsome , berlagak pula tu , lepastu bajet gila nak mati , weh aku tak hamak ar dengan kau  btw asal aku crush dengan kau . haih pelik taste aku ni .~ lepastu kau tu dah lah hot kan , iloveyou sana iloveyou sini , saya suka awak belabelabela ~ wht defak ur life babe ? yang aku ni pun , dah tahu dia tu weird , macam alien ufo terbang sesat mana tah , susah nak moveon . aih kiwak betul ya ~ hati aku ni dah kenapa ? susah sangat ke nak moveon . haiyaaa ~ yelah moveon arh , malu bhai aku yang terover minat dia kejar dia . padahal dia buat bodoh je kot hahahaha.. bij itu mamat. apalah. tak matured betul otak aku ni . dahlah hati , kau tak payah nak berharap sangat dengan si tongkol tu , dia just buat kau rasa tambah tension rimas sakit hati je . haish kacau hidup aaa ~ aku harap satu hari nanti , kau blocklah aku ye segala laman sosi yang berkaitan dengan aku , sebab aku tak tahu sampai bila aku boleh tahan suka dengan orang gila macam kau ni . dasar batu tak dak perasaan betul -,- hahahaha. biarlah aku syok sendiri pun . kau senak kenapa doh ? nenek kau tak kisah pun en en . Okay so 2015 aku pindah sch . sch kat smk hamidkhan ,tapah tak silap aku . just tunggu apply dari sch tu jaa :) so aman lah aku , malas nak harap maahad dah . buat sakit hati je hehari kena marah , weh aku laa ~ tension gila ah . takpalah luahan hati , jangan senak plak , kau tu orang luar tak payah nak buat buat senak . aku bagi wrestling kang suruh abang john cena (Sadoo) ...Hehehehe , dah lah aku teringin sangat nak move on . teringin gila ar ! tolong aa mamat , kau belah ar dari hidup aku dari hati aku kalau kau tu asyik nak memerli aku je tapi tak reti nak direct , kau tak ada egg ke hahahaha . adoi , dah aa makin lama aku luah makin menjadi jadi ye . sikit sikit keluar kejahatan aku selama ni . ceh buat penat je aku berHIPOKRIT depan kau mamat. . f u ! ~