#harirayachina


Assalamualaikum ! Hello bloggie world ? How there ? Dah lama tak update lohhh XD
Ni sesajaa nak update , bosangg telebih . So cemanaa ? Hmm , entahlah tak tahu nak cerita apa ekceli wehh !~
Haha dekat sekolah , dah tak ado lagi dahh segan silu nak pergi mana , he's gone tralala . Dah tua la katakan , lagipun aku dah lupa dahh arrogant tu yehett !~
Untung aa dah habis sekolah weh ! Its okey , semak je duduk kat maahad tu hahah XD Serious kott , tak tenteram . Nanti mesti kena ejek dengan kawan2 lo !
Btw aku rindu moment crazy tu wehh , hahakk tak lupa aku buat kerja gila bagi kau memacam . Ish-2 , tapi tu dulu , aku dah taubat/insaf dah sekarang . ececeh .
Okey lahh tu jaa kot nak bercelotehh , Kboiii :D Ada rezeki panjang umur sayaa update lagi nohh . Gong Xi Fa Cai ~~

No comments:

Post a Comment