#nasheed

Assalamualaikum ! Hai manusia ! Entah ade tah tak -_- Okey btw kat sini je dapat celoteh sensorang , rasa macam syok sendiri jab haha ok mengaku# . Okey sekarang dah masuk bulan tiga 2014 . Sekejap gile ! Bapak ah -_- #GABRAJAB ..
Nak tahu tak ape dekmi tengah fikir2 kan untuk prepare bulan 3 ni ? Haaaa nasyid bhaiii ~! Sumpah menggugat iman kott tengok Khairan masuk kbgsn jee brturut2 . Eden pun nak jugakk :P Haha
Untung aa khairan , johan jeeee . Afnan dah tak ade daa :( Hmm bila lagi nak dengoo suare dikauu ^^ hahaha okey minat minat je sbb suare ghahaha XD . Tak sabaaa nye nak nasyiddd , lepastu bola jaring peringkat negeri .. Ahhh tiyed tiyed meyhhh ~!
tahun ni nasyid peringkat negeri , sukan peringkat negeri , jubli perak ekspo kat maahad xD Bestnyaaaaa ! Dekmi tabik gile ahh tawonnn ni . Thanks youuu daddy Aguss :D Heee ni best ni .. Harap2 tahun ni shoutul kitaorang tak pecah belah macam tahun lepas :( Amien !
Doa doakan lah sayaaa :D

No comments:

Post a Comment